Question: Hoe kan niemand zien dat je online bent op WhatsApp?

Hoe kan je verbergen dat je online bent op WhatsApp?

Op je Samsung telefoon kun jij WhatsApp instellen zodat mensen niet kunnen zien wanneer jij online bent:Open WhatsApp op je toestel.Tik nu op de drie-puntjes rechts bovenin.Hier kies voor Instellingen > Account > Privacy.Tik nu op Laatst gezien.In het pop-menu kies voor Niemand.More items...•8 Nov 2019

Hoe kun je zien of iemand online is op Snapchat?

Als je de Bitmoji ziet verschijnen, dan is je vriend online en leest hij of zij je chat.Als je vriend geen Bitmoji gebruikt, dan zie je een smiley verschijnen. ... Als er geen Bitmoji of blauwe stip verschijnt, dan is je vriend offline of reageert hij of zij niet op je chat.

Wil je liever niet dat mensen zien wanneer je op voor het laatst online bent geweest? Hoe je dat doet op je iPhone, Android-telefoon of pc leggen we uit in dit artikel. Daar kan Hoe kan niemand zien dat je online bent op WhatsApp? — helaas, misschien wel — niets aan veranderen. Wat je wél kunt doen is aangeven dat je niet wil dat anderen weten wanneer je voor het laatst online bent geweest. Ga via het kopje Account naar Privacy.

Bovenin je scherm zie je dan de optie Laatst gezien.

13 Kenmerken Van Een Typische Narcistische Vrouw

Als je daarop klikt krijg je de keuze wie je laatst gezien-status mag zien: iedereen, alleen je contacten of niemand. In het Privacy-menu kun je overigens ook aanpassen wie je profielfoto, info en status mag zien en vind je een overzicht van je geblokkeerde contacten. Ook kun je leesbewijzen uitzetten: iemand anders kan dan niet zien of je zijn of haar bericht hebt gelezen en vice versa. Leesbewijzen staan wel altijd aan voor groepschats.

Tik in het hoofdmenu van WhatsApp op de puntjes rechstsbovenin en ga naar Instellingen. Daarmee kunnen anderen zien of je een bericht heb gelezen. Zet het vinkje of de schakelaar bij Leesbewijzen uit. Let op: blauwe vinkjes uitzetten betekent ook dat je niet meer kunt zien of anderen jouw bericht wel hebben gezien.

Bij groepsberichten zullen de leesbewijzen nog wel zichtbaar zijn. Dit is helaas niet uit te schakelen. Gebruik je WhatsApp op je pc, dan is het helaas niet mogelijk om de Laatst gezien-optie aan of uit te schakelen. Daarvoor moet je dus in de app op je telefoon zijn.

Hoe kan niemand zien dat je online bent op WhatsApp?

De pc-versie van WhatsApp neemt deze instellingen dan over, dus je contacten zien alsnog niet wanneer je voor het laatst online bent geweest. Wellicht werkt WhatsApp dan niet goed meer. In een ander artikel bespreken we oplossingen voor WhatsApp-problemen. Klik in de linker chatbalk op de drie verticale puntjes en ga naar de instellingen.

Hoe kan niemand zien dat je online bent op WhatsApp?

In het Privacy-menu kun je de Laatst gezien-optie uitzetten.

Reach out

Find us at the office

Fleites- Davidow street no. 24, 90132 Windhoek, Namibia

Give us a ring

Kaiya Fazal
+33 795 565 336
Mon - Fri, 8:00-18:00

Tell us about you